maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pojat on poikia

Poitsun huone on aikamoinen sotkupesäke ja tänään sain leikin varjolla pikkumiehen raivaamaan pikkulegot ja autot lattialta. Oli ihan hyödyllistä siivota, sillä sängyn alta löytyi esimerkiksi kauan kadoksissa ollut unipupu. Voi sitä riemua, kun nuhjuinen, haiseva ja risainen (mutta niin rakas ja tärkeä) pupu löytyi! :) Sotkun lisäksi tein huoneessa muutamia havaintoja: tapettia on revitty jo ainakin kahdesta kohtaa ja seinä ja ovi oli taiteiltu eri värisillä kynillä uuteen uskoon. Onneksi tapetin voi aina vaihtaa :)
 Pääväreinä L:n huoneessa ovat siis musta ja valkoinen. Piristeenä toimii turkoosi matto ja turkoosit lelukorit. Lisäksi huoneessa on käytetty pieniä ripauksia keltaista. Tapetti on muuten mieheni valitsema ja poitsu pelkäsi sitä aluksi aika paljon. Onhan se aika tuima, mutta tästä huoneesta on tullut koko perheen lemppari, tytsy ainakin tykkää katsella "vihaisia sonneja".

Tapetti K-Rauta, kirjaimet Sisustus-Kahvila Wilhelmiina (mustaksi maalattu), sisustustarra jostain huoltsikalta ja tähtipeitto paikallisesta Säästömestasta (halvaksi tuli) :)


Sain joululahjaksi veljen perheeltä ihanan kirjan " Talven taikaa - 100 ideaa valkoisesta rintamamiestalosta" ja pöllötyyny on tehty kirjan ohjetta mukaillen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti