torstai 28. maaliskuuta 2013

Kevättä kankaissa

Kankaat Tilda, Hamppu-tiskiliina Taitoshop ja sydännaulakko lasten keittiöön Säästömesta (!)
Käväisin paikallisessa Taitopuodissa uusien Tilda-kankaiden toivossa ja löytyihän sieltä hauskoja kuoseja. Ostin tilkkusetin tyttären huoneen tilkkupeittoa varten ja muutaman suuremman kangastilkun muita ompeluksia ja askarteluja varten. En ole koskaan tehnyt varsinaisia Tilda-töitä, sillä käsityötaitoni eivät taida riittää muihin kuin todella yksinkertaisiin tekeleisiin. :)

Lisäksi mukaani tarttui vaaleanpunainen hampusta tehty tiskirätti. Tällä hetkellä käytössä on bambuinen liina, näissä kiehtoo erityisesti antibakteerisuus. Lisäksi liinat ovat todella jämäkän oloisia, kestävät 60 asteen pesun, eivätkä mene rikki pesussa kuten useimmat tiskirätit. Suosittelen! Plussaa ovat toki myös kauniit kuosit ja värit.

Nyt sitten olen pyöritellyt noita tilkkuja vähän joka suuntaan ja vielä pitäisi ehkä ostaa yksiväristä kangasta, jotta peitosta ei tulisi niin kovin levoton.

1 kommentti:

  1. Kauniit kuosit tilkkupeittoon tulossa! Kevät on täällä :)
    Miulla on tuo samainen tiskirätti ollut kohta vuoden päivät käytössä (nyt huomaa miten tummunut se on)ja vielä hyvin pyyhkii! Täytyiskin käydä ostamassa uusi, vähän freesimmän näköinen.
    Niin, ja kiitos kirjeestä. Me laitetaan jakoon ;)

    VastaaPoista