sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kurkkaus opiskelija-elämään

Meidän remontti ei etene yhtään, joten kaivoin pölyttyneen ja hitaan läppärini esille etsiäkseni inspiraatiokuvia sen tiedostojen uumenista. Löysinkin loistavia uusia ideoita, joita voisi soveltaa, mutta ennen kaikkea löysin kuvia opiskelija-asunnosta, jossa asuin poikani kanssa! Mikä nostalgian tunne!
Kirppislöytöjä ja roskiksesta pelastettua

 Pidin asunnosta todella paljon, se sijaitsi toisessa kerroksessa ja siinä oli muistaakseni 65 neliötä (kolmio). Olihan asunnossa haittapuoliakin. Naapureiden elämä oli aikamoista biletystä ja kitaranrämpytystä, koirat tekivät tarpeensa ulko-ovelle, puhumattakaan työmaasta, joka kesti naapuritontilla lähes koko tuossa asunnossa asumisemme ajan. Kuvat kuitenkin herättivät ihania muistoja tuosta asunnosta, jossa koimme poikani kanssa PALJON! :) 

Olohuoneen korkeat ja leveät ikkunat olivat dream come true!

Omaan kotiin verrattuna vuokra-asuntoon oli todella helppoa olla tyytyväinen, sillä kiinteisiin sisustusratkaisuihin ei voinut vaikuttaa. En pidä nykyisen kotimme muovimatoista yhtään, mutta ei ne muovimatot vuokrakämpässä yhtään haitanneet! Inhoan keltaista, jota tässä talossa on yllin kyllin, mutta jotenkin totuin vuokra-asunnon keltaisiin kaakeleihin ym. Hassua... Ehkä tämä on joku reaktio siihen, etten oikeastaan jaksaisi ruveta remontoimaan ja laittamaan, sillä meillä on vielä pitkä matka siihen, millainen haluaisimme tämän talon joskus olevan. Vuokra-asunnossa oli siis niin "helppoa", kun ei ollut remontoitavaa, pihaa laitettavana yms. aikaa vieviä askareita. Toisaalta siellä ei myöskään ollut rauhaa ja hiljaisuutta, jota meillä riittää (joskus ärtymykseen asti). 

Keittiön ruokailunurkkauksesta


On mukavaa katsella näitä kuvia ja muistella omaa, hieman erilaista opiskelija-elämää kaupungissa, ja toisaalta huokaista helpotuksesta, että meillä on nyt VIHDOIN kokonainen perhe ilman jatkuvaa reissaamista. Plussana vielä mainittakoon se, että kyllä maalla on lapsillakin mukavampaa! :)1 kommentti:

  1. Ihannaa lukea tätä sinun blogia! Edellisen päivityksen viherpeukalo-osuus herätti ajatuksen, jos itsekin laittaisin taas kasveja itämään.

    VastaaPoista