lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lomalla


Esikoinen lähti eilen iloisin mielin mummolaan loman viettoon ja me jäimme kolmestaan kotiin. Ihanaa nauttia hetki siististä kodista, leluttomista lattioista, sohvatyynyistä sohvalla ja muruttomasta ja jogurtittomasta keittiönpöydästä... ;) Pieni neitikin nauttii äidin ja isin jakamattomasta sylistä! Hiljaisuus, siisteys ja rauha ovat ihania asioita aina välillä, mutta kyllä voin myöntää nauttivani enemmän touhusta ja hulinasta, äänistä ja pienen miehen jatkuvasta pulputuksesta leikkien lomassa! :) Kivempaa olla siis koko perheen voimin kotosalla! 

Otimme kuitenkin ilon irti tästä rauhasta ja mieheni pyynnöstä leivoin illalla focaccia-leipää (uusimmasta Kaksplus-lehdestä löytyi hyvä resepti!). Neiti simahtaa yöunilleen yleensä kahdeksan maissa ja eilenkin selvittiin iltatoimista aika nopeasti, kun ei tarvinnut jahdata erästä vintiötä hammasharjan ja yökkärin kanssa pitkin taloa... :D Kynttilät palamaan, takkaan tuli, herkkuja ja muutama jakso nauhoitettuja ohjelmia. Oli rentouttavaa ja ihanaa käpertyä murun kainaloon, vaikka välillä vauva-arki tuppasikin keskeyttämään romanttisen illan :P 

Tänä aamuna herättiin taas hyvissä ajoin ja ennätin askarrella taas ja vähän sisustella lasten keittiötä (tästä tulee postausta vähän myöhemmin). Neiti menee tänään papalle hoitoon, jotta saan paneutua kandin kirjoittamiseen hetkeksi. Ihanaa pääsiäistä kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti