perjantai 2. elokuuta 2013

Onnea ovat värit

Olen aika onnellinen siitä, että valitsin olohuoneeseen vaalean tapetin! Jossain vaiheessa meillä oli aika valkoista, mutta uusien raitamattojen myötä olen ihastunut iloisiin väreihin. Viime viikonloppuna kaivoimme Brion palikat esille ja leikimme esikoisen kanssa Angry Birdsejä. Värikkäistä palikoista saikin rakenneltua kaikenlaisia rakennelmia ja pisteytimme kaadot aina vaikeusasteen mukaan. 

 Die neue Teppiche ermöglichen schöne bunte Farben im Wohnzimmer. In dieser Woche haben wir beispielsweise Angry Birds gespielt.
 
En olekaan täällä muistanut vielä kertoa meidän perheen uusimmasta jäsenestä, pienestä kissanpennusta, jonka nimi on Darth Maul. Poika on hulluna Lego Star Warseihin ja kisun nimi tuli tietysti sieltä. Dartsu on vielä toooosi pieni ja haluaa osallistua lasten leikkeihin. Angry Birds -leikissä osan possuista kaatoikin kisu, eivätkä linnut...

Wir haben eine neue Katze, die Darth Maul heisst. Er ist noch klein und will immer mit den Kindern spielen.
 Tällä viikolla ihana ja reipas kummityttöni kävi meillä yökyläilemässä jo toisen kerran tänä kesänä! 

Wir haben ein Besuch bekommen, nämlich meine fast 3 -jährige Nichte hat bei uns übernachtet.
Tyttäreni on oppinut kävelemään ja nyt neidin matkat onnistuvat jo pääosin kävellen. Miehen täti käväisi kylässä ja oikeassa kuvassa näkyvän mustan Marimekon mekon.

Meine Tochter kann schon laufen!
 Poika sai synttärilahjaksi mummon ja vaarin tekemän hauskan lokerikon, joka sopii hauskasti pikkuisten esineiden väri-iloitteluun.

Meine Eltern haben dieses kleines Regal zum Geburtstaggeschenk für meinen Sohn gemacht.
Viikonloppuna kestitsimme ensimmäisiä synttärivieraita grillaillen. Jälkiruuaksi dippailimme marjoja ja hedelmiä maitosuklaassa. Suklaafondue oli minulle uusi tuttavuus ja jäin pahasti koukkuun. Seuraavaksi voisin kokeilla juustofondueta, en tiedä pääsenkö samalle tasolle kuin Sveitsissä maistamani ihanuudet!

Letzte Wochenende haben die ersten Geburtstagsgäste uns besucht. Wir haben gegrillt und Schokoladenfondue gegessen. 

Värikästä viikonloppua!

Ich wünsch euch ein farbiges Wochenende!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti