sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Poitsun huoneen tunnelmia

Laukku Marimekko, postilaatikko Bruka Design
Lamppu Prismasta, säilytyspussi H&M Home
Aikaisempi postaus käsitti yhden nurkan pojan huoneesta, mutta nyt saimme yhdessä raivattua loputkin lelut omille paikoilleen ja näin ihanan siistiä huoneessa on parhaimpina päivinä... ;) Lastenhuoneen säilytys on aika tärkeä juttu ja olenkin huomannut, että säilytystilaa pitää olla paljon. Eli kaiken mualiman koreja, purkkeja, pussukoita ja laatikoita on hyvä olla, jos haluaa pitää tavarat järjestyksessä. Olen tilannut mm. H&M:n Home-mallistosta säilytyskamaa lasten huoneisiin, L:n huoneessa käytössä on ainakin alimmassa kuvassa näkyvä "kannon" näköinen säilytyspussukka. Kangas on todella tukevaa, joten on ainakin tähän asti kestänyt pikkuisten leikkieläinten painon. Nyt olen etsiskellyt mustia "hatturasioita" tähtikuosilla, niihin voisi jemmata esim. leikkiin tarkoitetut heinäpaalit ja tukit, joita tällä hetkellä pyörii kaikissa mahdollisissa koreissa.

Ikean Expedit-hyllykkö ostettiin varta vasten pojan huoneeseen, sillä kuten huomaatte, luemme paljon ja lasten kirjat tarvitsevat oman tilansa. Myös vaatelipasto (taulukollaasin alla) on Ikeasta ja mielestäni se on aika passeli pienen pojan pienille vaatteille. :) Taulukollaasin tarkoitus oli muuten olla vaihtuva näyttely pojan taiteiluista, mutta jotenkin taideteokset tuppaavat olemaan niin suuria ja moniulotteisia, että noihin kehyksiin niitä ei saa mahtumaan. Hauska yksityiskohta kollaasissa on mieheni lapsena tekemä kummituspiirustus! :P

Näitä kuvia katsellessani huomasin muuten, että pojan huone on ainoa huone, jossa kaikki huonekalut ovat uusia!
Tässä vielä kurkistus pojan Saksan tuliaisiin. Dinosaurukset ja Legot ovat meillä se ykkösjuttu tällä hetkellä, joten Schleichin Spinosaurus ja Chima-ukkeli olivat todella mieluisia (tietysti Suomesta saa samoja leluja, mutta hieman kalliimmalla). 

Viime päivät olemme tarkkailleet Vulkano-Saurusta suuren odotuksen vallassa. Purkissa olevan tulivuoren päälle piti siis kaataa vettä ja tulivuori purkautui näyttävästi paljastaen pikkuruisen dinosauruksen. Vesi vaihdettiin raikkaaseen ja nyt muutaman päivän ajan dinosaurus on "kasvanut" miltei purkin kokoiseksi! Jännää :P Tänään aiomme maalata askartelukaupasta löytämäni pahvisen krokon, joten iloa tuliaisista on riittänyt pitkälle! :)

Rentouttavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti