torstai 4. huhtikuuta 2013

Kurkistuksia meiltä

Tässä muutamia ihanuuskuvia, joita olen tällä viikolla napsinut. En kehtaa vielä esitellä meidän olkkaria nykyisessä kuosissaan, mutta tässä pieniä mukavia yksityiskohtia näin esimakuna :)
 Siirsin pajunkissat ulos nauttimaan auringosta ja helmililjat alkavat kukkia pikkuhiljaa.Vaihdoin jo pari viikkoa sitten keväisemmät verhot olohuoneeseen ja valkoinen kangas suodattaakin auringon valoa ihanasti.
Alemmassa kuvassa näkyy mun tämän viikon hurja ostos: PÄÄKALLOhuivi! Ei yhtään minun tyyliseni, mutta ah, miten tykästyinkään siihen! Kontrastia pitää aina vähän olla! ;) Jäkälästä ja helmista näprätty talvinen kranssini on jo alkanut rapista, ehkä pitäisi kehitellä jotain keväisempää jo... 
Tällä viikolla meille on syntynyt muutama vasikka ja kävin kameran kanssa kurkkimassa, jos olisin saanut napattua söpöliineistä muutaman kuvan teille. Se ero vasikoissa on ihmisvauvoihin, että ne nousevat jaloilleen miltei heti syntymän jälkeen ja jo päivän ikäisenä ne juoksentelevat lumihangessa muiden pikkuisten kanssa. Tällä kertaa en siis  saanutkaan vintiöitä kuvattua, mutta tässä teitä ilahduttamaan sonni ja muutama hieho! :)
 Näissä tunnelmissa onkin mainiota toivottaa kaikille rentouttavaa viikonloppua! Minä lähden lomailemaan Saksaan huomenna ja rentoutuminen on toivottavaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti