torstai 4. huhtikuuta 2013

Leikkikeittiön kevät

Lasten keittiösoppi on ollut hieman valju, koska seinillä ei ole mitään. Sijoitin keittiön seinälle söpön liitutaulun, jolle en muualta ole löytänyt paikkaa. Uudet sydännaulakotkin pääsivät seinälle aarteiden säilytystä varten! Kuvaushetkeä varten somistin keittiön naulakkoa Welcome-kyltillä, poitsun tekemillä helmillä ja pikkuisella pilkkusydämellä. Todennäköisesti nämä vaihtuvat pian Angry birds-avainperään ja erilaisiin asusteisiin, tosielämässä tällainen "lavastaminen" ei vaan toimi! :D
Aikaisemmassa postauksessani esitelty suloinen kakku pääsi kuivuttuaan keittiöön odottamaan herkkusuita. Siivotessani pojan huonetta löysin kauniin sinisen rasian, jonka L sai lahjaksi Saksasta. Rasian suklaat on tietysti jo syöty, mutta nämä söpöt leikkisuklaat saivat uuden paikan rasiasta!
 Pyysin äidiltäni, että hän virkkaisi keittiöön cupcake-leivoksia. Etualalla olevat vihreä ja sininen on tärkätty, takana oleva on ihan pehmoinen ja olenkin käyttänyt sitä neulatyynynä (tosin nyt päätyi taas keittiön leikkeihin).
Tässä on kokonaiskuvaa keväisestä leikkisopesta. Askartelin keittiöön vielä lippunauhan Kotivaaran kuulumisia-blogista inspiroituneena!
Puunsävyinen tuolikin sai kevään kunniaksi uuden maalipinnan, sävynä on muistaakseni joku vanhanajan vaaleansininen? Aika ihanasti sopii keittiön kaappien sävyyn! :)

1 kommentti: