sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Syksyä yläkerrassa

 En millään ole voinut myöntää, että nyt on SYKSY. Tyttären pastellisävyisten ja prinsessahuuruisten synttäreiden jälkeen on pakko avata silmät ja todeta se tosiasia, että lehdet alkavat tippua puista ja ilmat kylmetä niin, että ulos ei enää lähdetäkään noin vain. Tämä oivallus on johtanut syksyiseen perinteeseen, eli sisustusintoon oman kodin suhteen. Mitään uutta ei taaskaan ole tarve hankkia, mutta kyllä mieli piristyy, kun vaihtaa vaikkapa vaan verhot tai pari tyynynpäällistä. Tällaisen muodonmuutoksen koki meidän makuuhuoneemme muutama päivä sitten:

Valkoiset kesäverhot heitettiin pyykkiin ja tilalle vaihdettiin ne huoneen "alkuperäiset", raskaamman oloiset verhot. Lisäksi pari uutta tyynynpäällistä ja raidallinen torkkupeitto vaihtoon! Pelkästääm muhkea villapeittotuo huoneeseen kivasti lämpöä!


Tässä vielä hieman katsausta DIY-vaatehuoneeseen, jonka "rakentamiseen" meni muistaakseni nelisen euroa! Tämä summa piti maksaa tuosta valkoisesta Ikean vaatetangosta, joka ruuvattiin henkarivaatteita varten! :) Valkoinen hyllykkö on kirjahylly vanhempieni entisestä vaatehuoneesta ja onkin todella kätevä noin kallellaan. Vaatehuone on vielä vähän vaiheessa, sillä valkoiset seinät eivät vaan ole minun juttuni. Eli jotain tapettia tai maalia seiniin on pakko saada. Lisäksi ajattelin katsella Ikeasta jotain somia pikkuisia hyllyjä, joihin saisi korurasioita, laukkuja tai kivoimpia kenkiä esille. Hyödyllistä olisi myös käydä tämän vaatehuoneen sisältö läpi, sillä kuten kuvasta näkyy, ovat hyllyt aika täysiä! :D Lattianvaihto olisi myös yksi kallis, mutta mukava haave, joka muuttaisi kaikkien huoneiden ilmeet ihan kokonaan! On kuitenkin melkoisen tyytyväinen olo siitä, että ei tarvinnut tuhlata omaisuutta (tai ylipäänsä mitään) siihen, että sai itselleen kivan ja toimivan vaatehuoneen. :)

 Mutta siis vaatehuoneeseen vielä...Yksi vaaterekki käytössä oleville vaatteille sijaitsee meidän makkarin nurkassa ja toinen arkivaaterekki näkyy alemmassa kuvassa.  Juhlavaatteet olen kätkenyt uhkarohkeasti tyttären vaatehuoneeseen. Hyllykön päällä on kivasti tilaa asusteille: koruille, huiveille ja laukuille. Osa kengistä on laatikoissaan ja osa kenkähyllyllä, arkikäytössä olevat popot ovat tietysti järkevämmin saatavilla, eli eteisessä. Yläkerran pohjaratkaisu on muuten aika passeli mieheni ja minun käyttöön, sillä makuuhuoneen ja tämän vaatehuoneen (eli ns. aula portaiden yläpäässä) lisäksi yläkerrassa on pieni wc, joka odottaa vielä omaa muodonmuutostaan! :) Alakerran kylppäri jää siis tulevaisuudessa miltei kokonaan lapsille ja pyykkäystä varten, kun saan hoitaa omat kauneusrutiinini yläkerran valtakunnassa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti