keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Pieni tytön tylleröinen...

... muutti viime keväänä isompaan huoneeseen, josta myöhemmin tulee yhteinen huone pikkuisen siskon kanssa. Nyt huone tuntuu valtavan suurelta, mutta lelujen säilytyksen kannalta tuntuu aika järkevältä, kun ne on saatu nyt "keskitettyä" yhteen huoneeseen, jossa ihan oikeasti mahtuu leikkimään! Tämä huonehan oli ennen mieheni ja minun makuuhuone, mutta vauvan syntymän myötä huonejärjestelyt menivät uusiksi. Lisäksi tulemme tarvitsemaan tämän syksyn aikaan yhden ylimääräisen huoneen erääseen tarkoitukseen... :) 
 
 Huone on nyt oikein hempeän romanttinen ja ehkä haluaisinkin karsia superromanttisuutta jotenkin. Ehkä räväkämmällä matolla ja verhoilla? Kuviolliset tapetit eivät anna kauheasti pelailuvaraa muilla kuoseilla, mutta värejä harmaaseen on onneksi helppoa yhdistää. Jahka joskus saamme vaihdettua inhat kellertävät muovimatot laminaattiin, voisin jopa harkita KELTAISTA mattoa ja muita keltaisia tekstiilejä. Toinen mieleinen idea huoneeseen saattaisivat olla mustavalkoiset raitaverhot ja -matto. 2-vuotias rinsessa tykkää kuitenkin kovin vaaleanpunaisesta ja pinkistä, joten keltaiset tai mustat jutut saattavat jäädä äidin omaksi haaveeksi... Löysin eilen Anttilasta kivat vaaleanpuna-valkoraidalliset Lankku-verhot, mutta saas nähdä haenko testattavaksi. Seuraavan kerran taidankin miettiä tämän huoneen sisustusjuttuja vasta silloin, kun pienin neiti muuttaa isomman prinsessan huonekaveriksi (ja ehkä silloinkin, kun lattia kokee muodonmuutoksen!).

Huoneeseen hommattiin muuton myötä muutamia uusiakin juttuja: prinsessakatos Ellokselta ja höyhenlamppu. Ystäväni mielestä lamppu muistuttaa lähinnä strutsin takalistoa, mutta itse tykkään lampusta hurjan paljon!

 Lelujen säilytystä varten huoneessa on Jyskistä ostettu lipasto, joka onkin ehtinyt olla jo kaikissa huoneissa tarkoitustaan etsimässä. Lastenhuoneeseen laatikosto onkin passeli, sillä nyt lelut on helppoa lajitella omiin laatikoihinsa. Toisella seinällä on myös kirjahylly, jossa voi säilyttää kirjojen lisäksi esim. kummilahjoja ja muita "hienompia" esineitä. Huoneessahan on myös vaatehuone, jossa säilytetään tyttöjen vaatteita ja leluja, jotka ovat "jäähyllä" odottamassa toista tulemistaan, sekä tietysti muuta krääsää, jotka on pakko saada silmistä pois!

 

Tällaista rinsessakamaria tällä kertaa! :)

Meine älteste Tochter ist umgezogen - jetzt wohnt sie nämlich in unserem alten Zimmer. Ich möchte gern mehr stärkere Farben ins Zimmer, aber wie man schon raten kann, liebt die kleine Prinzessin hellrosa so sehr, dass die Farbe sollte für immer da bleiben. Auch die Tapete ist kompliziert mit dem Muster... Das Zimmerchen ist noch sehr leer, weil wir noch warten, dass die kleinste Schwester grosser wird und dann mit ihrem Grossschwester wohnen kann. Jetzt ist sie noch zu klein, so hat die grosse Schwester mehr Platz zum spielen! :)

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihana ja kaunis huone! :) ja tuo lamppu <3 mua vähän harmittaa kun meillä on huonekorkeus niin matala, että isoja muhkeita lamppuja ei saa minnekään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekorkeudet tuntuu mustakin usein aika hankalalta, isukki taitaakin joutua kiertämään ainakin tämän huoneen lampun, sillä lamppu on tosi muhku! :D

   Poista
 2. Kaunista. Ja erikoisen hieno tapetti pienen huoneessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tapetti on oma lempparini, englantilainen romantiikka sopii kivasti myös pikkuisen tytön huoneeseen <3

   Poista