keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Katseet lattialle

Olohuoneen valkoinen matto alkoi kaikessa likaisuudessaan ihan öklöttää, etenkin nyt, kun ulkona on ollut melkoiset kurasäät ja lasten mukana sisään on kantautunut PALJON hiekkaa. Tämän takia tilasin viime viikolla uuden maton olohuoneeseen ja kaksi mattoa keittiöön. Ilmeisesti olin kuitenkin klikkaillut väärän koon keittiön mattoihin ja sainkin kaksi pikkiriikkistä mattoa. Tämä moka ei oikeastaan haittaa, sillä nyt sain pikkueteiseen vähän ryhdikkäämmän maton ja toinen matto pääsee luultavasti vaatehuoneen tai wc:n matoksi. Kyseessä on siis mustavalkoraidalliset Annon Viiru-matot, jotka tilasin Netanttilasta.Näissä matoissa ei lian pitäisi ihan heti näkyä!


Eilen kävin lasten kanssa kaupungilla eräässä asuntonäytössä serkkuni puolesta ja odotellessa kävimme katsastamassa Askon alennusmyynnit. No minähän suorastaan hullaannuin erääseen (myös)mustavalkoiseen mattoon ja kelpo hinnan takia matto lähti mukaamme maalle. Matto on niin ihana, että taidan hakea Askosta samanlaiset matot kapoisempana keittiöön, jonka lattiat ovat nyt paljaina.

Ulkoeteinen on ollut nyt reilun viikon VALMIS ja sain verhotkin ikkunoihin. Askosta mukaani tarttui myös eteiseen matto, joka toimii kivasti noiden Vallilan verhojen kanssa.

Matot sopivat mielestäni aika hauskasti yhteen, on kaunista kun kaikki keittiö-olkkari-eteisen matot toistavat nyt samanlaista värimaailmaa.

Ich habe gestern neue Teppiche gekauft. Die schwarz-weiße Teppiche geben ein toller Kontrast zu sonst so romantischen Tapeten und Einrichtung. 

Wir haben neulich das Vorzimmer weiß gemalt und endlich ist das Zimmer fertig! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti