tiistai 23. heinäkuuta 2013

Rakkausmuistoja


En ole vieläkään teettänyt hää- ja kastekuvia, vaikka juhlista on aikaa jo... melkein 10 kuukautta! Niinpä avasin hääkuvakansion fiilistelläkseni tuota päivää.
DSC_0109
 Maaningan kaunis vanha puukirkko (noilla hautajaiskärreillä ei ole meidän juhlien kanssa mitään tekemistä ;))
DSC_0211
Meidät vihki ja tyttäremme kastoi hyvä ystäväni. Kaasona toimi serkkuni ja bestmanina miehen serkku.DSC_1613
 Hää- ja kastetilaisuutta juhlistimme Siilinjärvellä Ystävyyden majalla.Kaiken kaikkiaan juhlimassa taisi olla 70 tärkeää vierasta.
DSC_1615 
Pöytien kattaus oli simppeli. Väriteemana meillä oli mustavalkoinen, joten kattaus ja pöytien ylle ripustetut silkkipaperista tehdyt pompomit noudattavat tätä väriskaalaa. Tilasin netistä mustaa verkkomaista kaitaliinaa, mustaa helminauhaa ja muovitimantteja. Ikeasta ostin tuikkukuppeja ja valkoisia ruusun terälehtiä. "Hopeiset" kynttilänjalat ovat löytö Citymarketista, 50 cnt/kpl! Paikkakortit askartelin itse. Tunnelma ei välity kuvista, mutta etenkin illalla, kynttilöiden valossa, paikka oli upea .
DSC_0079DSC_0286
Kummit saivat tytöstä muistoksi vauvakuvat.
DSC_1611DSC_0089DSC_0069

DSC_0283 
Tässä kuva meidän pöydästämme,pyöreä kokovalkoinen hääkimppu oli uskomattoman kaunis! En muista mitä kaikkia kukkia tuossa oli, mutta ruusuja ja valkoista orkideaa ainakin. Varsi oli päällystetty mustalla satiininauhalla. 
DSC_0750'DSC_0389
Maailman kauneimmat hääkynnet ja the vihkisormus (Timanttisten valkokultainen Romanssi muutamin timantein varusteltuna). Ihottuman takia en pitänyt kihlasormusta tuolloin, jotta nimetön ei olisi aivan karsea!
DSC_0574 
Häätanssi.
Tanssimme "Romanssin" tahtiin livebändin soitellessa taustalla. Häissä oli myös muutama hääleikki, pari puhetta ja äitini (+sukulaisnaisten) organisoima hieno lauluesitys karjalaiseen tyyliin! :)
Onnellisuus.
 
  Hääkampauksen teki kampaajatätini. Muutama hiuslisäke meni ja tukka painoi like hell, mutta tuli upea kampaus! Hiuskoristeen löysin yllättäen Anttilasta. Puku oli muuten vuokrattu ja olikin aikamoista sompaamista käydä imettämässä välillä. Imetys muuten hankaloitti puvun valintaa todella paljon ja jos nyt saisin valita niin olisin valinnut toisin. Onneksi hääpuku on kuitenkin vain sivuseikka, sain nimittäin sen tärkeimmän! :) Tyttäremme kastemekkona toimi kaunis valkoinen kastemekko, joka ostettiin aikanaan esikoiselleni ja se on ollut myös veljentyttäreni kastemekkona.
Hää- ja kastekakkuna meillä oli suklaakakkua (muistaakseni) valkosuklaapätkistäytteellä. Buffetpöydässä kukkana oli kauniita kalloja. Illalla avautui myös juoma- ja karkkibuffetti, josta sai hakea mieluisia juomisia ja herkkuja. Juhlat olivat lämpimät ja onnistuneet vaikka väsäsinkin niitä aikamoisissa vauvahuuruissa (mainittakoon siis, että kuvissa tyttären syntymästä on vasta n. 2 kuukautta aikaa)! :) Kiitos kaikille!

Kuvaaja: Antti-Jussi Liikala
  

3 kommenttia:

  1. Kauniit häät ja kaunis morsian :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! <3 Ihana muistella yhtä elämän parhaista päivistä! :)

    VastaaPoista
  3. Kimpussasi näyttäisi olevan myös eustomaa ja neilikkaa :)

    VastaaPoista