keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Viikko

Nyt kun opiskeluhommat alkaa olla kasassa, on energiaa tehdä kaikenlaista! Enimmäkseen olen ottanut ilon irti lasten kanssa yhdessäolosta, mutta aikaa on jäänyt myös itsellekin. Tässä tulee taas varsinainen kuvapläjäys meidän viikosta... :)
IMG_9306
väriläiskä
Pieni neiti nauttii ulkoilusta, konttaaminen nurmella haalari päällä tosin harmittaa kovin.
 
 IMG_9382
 L on rohkaistunut pyöräilemään. Hän osasi polkea jo viime kesänä, mutta nyt voimat riittävät polkupyöräilyyn hieman epätasaisemmallakin alustalla.
muok2
Kirpparilta muutamalla eurolla saatu Ninjago-peli on ollut kova juttu viime aikoina. Ninjojen taistelu luurankoarmeijaa vastaan on tainnut päästä jo poitsun uniinkin...
Tämän hetken suosikkiherkku on parmankinkulla päällystetyt broilerin leikkeet <3 Nopeaa, helppoa ja sitäkin maukkaampaa.
IMG_9451
Sisälle tuodut omenapuun oksat alkavat virota pikku hiljaa.
IMG_9423
En uskaltanut ommella tilkkutäkkiä neidin huoneeseen itse, joten mamma (miehen äiti) sai toteuttaa tämän haasteen. Kaunis täkki siitä tulikin ja sopii kivasti neidin huoneen tyynyihin!
IMG_9404
Olevinaan etsiskelin Joensuusta sopivia kukkaruukkuja meidän uusille pihakasveille, mutta mukaani tarttuikin nämä hurmaavat puuvillamatot, jotka sopivat tytön huoneen väreihin kuin nakutettu! Harmittaa, kun saatavilla ei ollut leveitä mattoja, mutta näin rinnakkain nämä kaksi söpötystä ajavat saman asian.
IMG_9399
Viikonloppuna vietimme syntymäpäiviäni ja mies muisti minua ihanalla hömppäkirjalla ja vanhempani suorastaan hemmottelivat lahjoittamalla Samsung Galaxy-tabletin. Siinä onkin riittänyt ihmettelyä joka päivälle. Angry birds-peli on noussut taas suureksi hitiksi (kerrottakoon, että reilu vuosi sitten pesin miehen Ipodin pyykkikoneessa, jolloin tämä pelaamisen ihmemaa hajosi, eikä meillä voitu enää pelata vihaisia lintuja...) ja olen itsekin innostunut tutkimaan tekniikan tarjoamia mahdollisuuksia. Uusimpana tämä Flickr-kuvapalvelu, jonka kautta sain ladattua kuvat tänne parempilaatuisina ja suurempina!
IMG_9395
Mies ja poika tekivät herkullisen suklaakakun, minä autoin kermavaahdon pursottamisessa ja ohjeistuksessa, muuten kakku on miesten käsialaa!
IMG_9383
Synttärikukat pääsivät kuistille ihastuttamaan. 

Vappua emme juhlineet tänä vuonna mitenkään, mutta tänään tarkoituksena olisi viettää parisuhdeaikaa elokuvien muodossa, leffana niinkin ihana ja romanttinen elokuva kuin Scary Movie 5 (huom. miehen vuoro valita)! :D

 Toivotan vielä kaikille lukijoille hauskoja vappupäivän rippeitä!

       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti