perjantai 31. toukokuuta 2013

Kesäinen tyttövauvan huone

Jotenkin kummallisesti onnistuin poistamaan olohuoneen muutos -postauksen kuvat, kun muuttelin Flickrin asetuksia. Koetan saada ne näkyviksi, kunhan keksin miten! Ilmeisesti pitää ladata kuvat uudelleen...  Netti on täällä maalla sen verran hidas, että kehtuuttaa aina latailla kuvia "perinteisesti", joten Flickrin olisi syytä toimia!!! :)
Aikaisemmin mainitsin, että vaihtelin meillä vähän järjestystä. Suurimmat muutokset tapahtuivat tylleröisen huoneessa, jossa kaikki huonekalut sijoiteltiin uudelleen. Lisäksi lasten leikki"koti" portaiden alta alkoi muodostua sellaiseksi romunkeräysvarastoksi, että siellä ei mahtunut edes leikkimään, niinpä leikkikeittiö on nyt tytön huoneessa. Jouduin hieman karsimaan pienimpiä puu- ja taikataikinaherkkuja, etteivät ne joudu neitokaisen suuhun, neiti nimittäin harrastaa lähinnä keittiövälineiden nuolemista, puremista, imemistä ja muuta suuhun liittyvää. Haaveissa olisi raivata kellarikerros, jotta saisimme tuon levitettävän sängyn tytön huoneesta pois, se on aivan liian massiivinen tytön huoneeseen. En enää edes imetä ja tytön nukkuessa omassa huoneessaan edes vieraat eivät käytä sänkyä. Joulun aikoihin voisi harkita tytölle jo ison tytön sänkyä.
Eilen iltapäivällä aurinko vilautteli valoaan sen verran, että sain muutamia kuvia otettua neitokaisen huoneen kesäilmeestä.
vilh2
Verhot H&M Home, matot Carlson, rottinkinen lamppu Ikea
IMG_9865

villh8
vilh8
Keittiön uusi paikka. Enkeli joutui lasikuvun alle, joka on muuten oikeasti Iittalan Essence-punaviinilasi, josta katkesi jalka... :) (Kierrätys kunniaan!)Postilaatikko Bruka Design, HB Home Joensuu.
vilh7
IMG_9723
vilh6
Virkattu kukka ja hopeinen korurasia isovanhemmilta, Mailegin Sweetheart-sydän ja Enkeli tohmajärveläisen Tuija Ohvanaisen keramiikkaa (oli neidon kastekakun päällä <3).
        vilh5 
Vaaleanpunainen Mariskooli on kastelahja kummeilta. Ponnarit, pinnit ja pannat säilyvät tärkätyssä pitsikorissa ja Pentikin lasikipossa. Vaaleanpunainen Kisu nukkuu H&M Homen glitterpussukassa. Isomummolta saatu pupu nukkuu vaunuissa ja muut pehmot pääsivät asumaan vanhaan rottinkiseen pyykkikoriin.
vilh4
Virkatut tossut kirpparilta, mustat Ikean kehyksissä olevat ovat muisto kastejuhlasta ja meidän häistä.

vilh3
Kehys on Lilliputtiensin, joululahjaksi saatu.
vilh9
Hattujen, hanskojen yms. ulkoasusteiden säilytyslipasto päätyi portaiden alle leikkikeittiön entiselle paikalle. Täällä säilyvät erilaiset sisustustavarat, kynttilät ja somisteet, joita voi tarvittaessa vaihdella esillä olevien kanssa.
IMG_9750
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti