perjantai 31. toukokuuta 2013

Tv-taso 0 euroa

En ole löytänyt mistään sopivaa tv-tasoa, enkä pidä moderneista massatuotteista ja oikeastaan tämän kesän budjettikaan ei riitä tv-tasoon.  Lisäksi oman ongelman asettavat digiboksi ja dvd-soitin (puhumattakaan miehen äänentoistopömpeleistä, jotka vievät suunnattomasti tilaa) ja kaikki ne JOHDOT... Sopivaa tasoa ei siis löytynyt, joten käsistään kätevä mieheni tekaisi meille ihanan ja TUKEVAN tv-tason vanhoista lankuista ja rakennusharkoista. Aika ronskihan se on, mutta eipähän ole liian hempeää nyt! :) Noita tason alta pilkottavia tukilautoja pitää vielä sahailla, jotteivat näy, mutta muuten olen erittäin tyytyväinen! Harmittaa vaan, kun upeat lankut hupenivat tuohon tv-tasoon, uusi ruokapöytä jäänee toistaiseksi pelkäksi haaveeksi, jollei ladoista ja aitoista putkahtele lisää kaunottaria.

(Joku varmaan kysyy, että lähteekö tuosta tikkuja. Ei pitäisi, sillä pinta on lakattu! :) )

IMG_9755

IMG_9835

IMG_9945IMG_9761
Piti testailla vähän sisustuselementtejä. Hopeinen lyhty on kaunis ja siro, mutta omaa silmää miellyttää enemmän valkoinen kynttilänjalka.
IMG_9759IMG_9758
IMG_9757

 Ikean lamppu henkii samaa tunnelmaa.
IMG_9754
IMG_9753
Hortensiat ovat muuttuneet hennon vihreiksi, ihmeellisintä on, että kukka on vielä ELOSSA! :D

Herkän ja ronskin yhdistelmä on ihan selkeästi minun juttuni!
       

2 kommenttia:

  1. Onpa komea TV-taso! Mieki olen haaveillut tekeväni jotain vanhoista lankuista, mutta tällä hetkellä ei ole lankkuja eikä ideaakaan, että mitä sitä oikein tekis...pari latoa löytyis meiltäkin purettavaksi, joten sitten riittäis ainakin vanhaa lautaa ;)

    VastaaPoista
  2. Lankuistahan saa vaikka mitä! Itse ajattelin laittaa miehen nikkaroimaan lankkutason samaan tyyliin kuin tv-tasossa, joka sitten laitetaan Ikean valkoisten pukkijalkojen päälle (tietokonepöydäksi). Älkää ainakaan hävittäkö niitä lautoja! :P

    VastaaPoista