lauantai 28. kesäkuuta 2014

Olohuoneessa ollaan vaan

 Koti on se paikka, jossa luonnollisesti vietetään aikaa PALJON. Huoneista tärkein on tietysti makuuhuone, mutta tällä hetkellä paras paikka on olohuone ja sohva! Miten paljon onkaan tullut katsottua televisiota vauvaa imettäessä, pötköteltyä sohvalla muuten vaan tai luettua kirjoja lapsille... Tänä kesänä olohuoneessa on todellakin vain rentouduttu ja oltu, eletty hetkessä. Olkkarin tunnusmerkiksi muodostunut "kaaos" on onneksi pysynyt kuitenkin suht hallittuna, sillä lapset ovat pienesti alkaneet hahmottaa lelujen raivauksen merkitystä äidin mielenterveydelle.. ;)
 Vaikka lelut pysyvät suurin piirtein lasten omissa huoneissa päätin siirtää pienen kaapin tytön huoneesta olohuoneeseen kirja- ja lelukaapiksi. Haaveissani siintää musta sivupöytä, mutta tämä saa kelvata toistaiseksi. Ikeasta ostettu lampunvarjostin käy meille kivasti, mutta jalka on turhan kapea noin massiiviseen varjostimeen. Pohdinnassa olisikin joku hauska kierrätysteemainen lampunjalka, ehkä puusta tai suurehkosta pullosta tehty?
Nappasin pihalta hortensioita kuivumaan ja kukka näyttääkin todella kauniilta myös kuivana! Jännää, kuinka kukan väri muuttuu koko ajan...
 
Sohva on kaaoksen vallassa, sillä tyynyjä on oltava PALJON imetyksen ja löhöilyn takia. Lapset rakastavat tyynyjä ja meillä rakennellaan majoja harva se päivä, tyynyliinat joutuvatkin pesuun melkein viikottain...


Valkoinen sohva piti verhota viltillä, pakko se on vaan myöntää, että valkoinen ei ole lapsiperheen juttu! :D Kaksivuotias tahmatassu ehtii ruokapöydästä sohvalle aina ennen käsienpesua, isin housuissa on öljyä, vauvan kakat tursuavat vaipasta tai isoveli ei huomaa jalkapohjassa olevaa mustikkaa hypätessään ninjana sohvalta toiselle... Tästä kaikesta huolimatta pidän tiukasti omista mieltymyksistä kiinni, onneksi on pesukone ja valkaisuaine! ;) Ja tosiaan ei kaiken tarvitse olla niin tiptop, täällä nimittäin eletään joka hetki... Ehkä nyt ristiäisten alla heitän päälliset  taas pesuun, jotta saadaan nauttia hetki puhtaasta sohvasta: loikoilla, hyppiä ja sotata se suklaajäätelöllä.

1 kommentti:

  1. Hahaa, täällä pääsen stalkkaamaan teidän arkea :D T.Laura

    Ja ps. Tuolla miun hurrjan ahkerasti päivittyvässä blogissa on aika paljon juttuja sieltä vaihdosta jos kiinnostaa lukea. Eikä tarvii ees paljoo kelailla taaksepäin :)

    VastaaPoista