keskiviikko 22. elokuuta 2012

Viimeisiä päiviä

 Vajaat kaksi viikkoa laskettuun aikaan. Odotan innolla, että saisin pienen tulokkaan käsivarsilleni! Puhumattakaan isin ja tulevan isoveljen malttamattomuudesta. Suloista! Vaikka onkin ihanaa saada lapsi, niin on tämä raskausaika rankkaa... Viime viikot ovat madelleet! Olen yrittänyt tehdä hääjärjestelyjä, mutta kaikki junnaa oikeastaan paikoillaan. Pitäisi saada sellainen kroppa, johon voisi edes mallailla hääpukua, johon voisi taas suunnitella koruja, kampausta, meikkiä... Jospa se vauva piakkoin haluaisi tulla majastaan... :)
Vauvanhuoneen yksi nurkkaus

Viikonloppuna tulevan mieheni veli meni naimisiin. Hän on vaimonsa kanssa oikein suloinen pari ja oma hääkuumeeni vaan kasvoi! Ehkä miekkoseni sai hieman rohkaisua veljen häistä, sillä hän ei tykkää olla huomion keskipisteenä (niin kuin ei ilmeisesti velikään). Sulhanen oli toki esillä, mutta juhlissa ei leikitty mitään noloja hääleikkejä, ei ollut sukkanauhan etsintää yms. Eli aika pitkälti juhlat olivat sellaiset, kun mekin haluaisimme. 
Lisää kuvateksti

Vauvanodotuksen ja hääkuumeen ohella sisustussormiani syyhyää todella kovasti. Meidän makuuhuone rempattiin jo viime kesänä (ennen kuin edes asuin täällä!) ja tässä on kuva huoneesta tuolloin. Viime kesän jälkeen tyyli on muuttunut paljon erilaisilla tekstiileillä. Laura Ashleyn Josette-tapetti on ihanan värinen ja siihen sopii oikeastaan kaikki värit! Neutraali pohja antaa kyllä paljon mahdollisuuksia sisutukselle. Eilen tilasin paketin H&M Homesta ja  syksy tekee tuloaan meillekin. Jo kesällä hommasin makuuhuoneeseen tummanharmaat sivuverhot, viime kuussa ostin ihanat tummanharmaat koristetyynynpäälliset ja nyt hennesiltä tuli pari pinkkiä satiinityynyliinaa ja valkoinen pitsityynyliina. En ole vielä testannut miltä tämä kaikki näyttää yhdessä, mutta värien yhdistelmä on herkullinen! Huoneemme on menettänyt suurimman osan kalusteistaan, kun olohuoneemme kaipasi mm. senkkiä telkkarin alle. Kuvassa näkyvä valkoinen Stemman senkki on nyt siis olohuoneen ihastuksena. Tilalle toin vanhemmiltani ennakkoperityn tumman perintölipaston. Lisäksi huoneessa on ns. pukeutumispöytä, vanha pesukomuutti ja pieni tuoli vaatekasoja varten. Tyhjältähän siellä näyttää, mutta katsotaan kun saan nyt uusittua tekstiileitä. Alkaa vaaleus ja hempeys taas vaihteeksi kyllästyttää!

Meidän makkari kaikessa vaaleudessaan kesällä 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti