sunnuntai 17. elokuuta 2014

Laastaria

...nimittäin kulahtaneille pinnoille, joita ei tällä hetkellä ole varaa uusia! Teipit ovat myös mainioita naamioimaan erilaisia purnukoita ja pintoja, jotka eivät miellytä silmää, mutta jotka tarpeellisuutensa takia on pakko pitää esillä.Vaikka varsinainen naamiointi ei olisikaan tarpeen, on näillä ihmeteipeillä todella helppoa piristää sisustusta! Parasta on se, että halutessa teipit lähtevät todella helposti irti, eivätkä ainakaan tähän mennessä ole jättäneet jälkiä mihinkään. Olisinpa tiennyt näistä vuokra-asunnoissa asuessani, teipeillä olisi voinut saada seiniin ja oviin vaikka mitä kivaa aikaan...


Olen tilaillut netistä pariinkin otteeseen erilaisia washi- ja masking -teippejä, viimeisimpänä tein löytöjä Ikeasta! Aluksi jemmasin teippejä ja käytin niitä säästeliäästi, mutta pian huomasin, että jemmailu on turhaa: tätä menoa en koskaan saisi ostettua uusia kivoja teippejä! :) Nyt minulla on teippejä muutamissa herkullisissa väreissä ja niillä saakin tehtyä ihan hauskan näköisiä juttuja!


Pari kertaa kun joku kohta talossamme on alkanut keljuttaa, olen siis kaivanut teippipurkin esiin ja alkanut teipata. Helppoa ja todella nopeaa!

Uuden ilmeen ovat saaneet mm.

Hyllyjen kuluneet reunat...Vaatekomeron ovi...
Purkit, pahvikirjaimet, vanupuikkorasia jne...


Wc:n peili (löytyisiköhän teippiä, joka peittäisi tuon juurikasvun? :D)...

 

Lääkekaappi... 


Kynttilät... 


Lisäksi kuvioteippejä voi käyttää kirkkaan teipin tai sinitarran sijaan esim. paketoinnissa ja seinään kiinnityksessä...Teippailuinto on yltänyt myös korttiaskarteluihin, teimme nimittäin molempien lasten synttärikutsukortit washiteippejä hyödyntäen. Lisäksi olen tehnyt pikaisia synttärikortteja ja viime viikolla aloitin jo joulukorttien askartelun! :D Harmikseni en löytänyt kuvia synttärikutsuista, ne taitavat olla vielä kännykän muistissa! Parasta tässäkin askartelussa on nopeus ja pieni vaiva, sillä innostus lopahtaa osaltani melko nopeasti, jos työskentely on monivaiheista ja sisältää odottelua.

Tässä nyt muutamia ideoita jakoon, myös googlettamalla löytyy aika uskomattomia tekeleitä, joista paria olisi hauskaa kokeilla itsekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti