torstai 13. kesäkuuta 2013

Värejä ja tuoksuja

1
Kirsikkapuun kukkia parin viikon takaa
Poika on mummolassa lomailemassa ja tyttö on ollut kipeänä. Korvatulehdus molemmissa korvissa on vetänyt raasun ihan surkeaksi, mutta onneksi olen nyt pystynyt antamaan pienelle jakamattoman huomion joka hetki <3 Poikaakin alkaisi olla jo ikävä, neidin sairastellessa meillä on liiankin hiljaista ja siistiä... :) Aamulla käytin tyttöä lääkärissä ja apteekin kautta poikettiin ruokakaupassa, josta ostin leivontatarvikkeita. Mies on kironnut viime aikojen superkevyttä ruokavaliota, joten ajattelin hieman hemmotella nälkäistä herkkusuuta kesäisellä juustokakulla ja foccaccia-leivällä.

Olohuone alkaa olla valmis, listat ovat seinissä ja verhot ikkunoissa. Pikkuhiljaa olen uskaltautunut sisustamaan tilaa, mutta tästä tulee postaus sitten erikseen. Tässä kesäisiä maalaistunnelmia viime viikoilta! :)
3
9
10
8
Söpö vasikka ihmetteli innokasta kuvaajaa.
7
6
IMG_0127 

5
Muotiketjujen halvat ja söpöin kuosein varustetut sateenvarjot eivät ole todellakaan kestäviä, sillä minulla sateenvarjot ovat hajonneet jo parin käyttökerran jälkeen (tuuli+sade osaavat olla kohtalokkaita yhdessä....). En kuitenkaan raaskinut heittää söpöjä varjoja poiskaan, vaan mietin mitä niistä voisi tehdä. Grillikatoksemme suorastaan huusi piristystä ja söpistelyä, joten tekaisin sateenvarjon kankaista viirinauhat katokseen. Reunoja ei tarvinnut huolitella mitenkään, ompelin kolmion malliset palaset kestävään naruun käsin. Nämä kestävät tuulta, sadetta ja aurinkoa ja ovat tietysti hauskan kesäisiä! :)
2
11
Kuihtunutkin voi olla kaunista.
4
       Tuoksujen ja värien kesäistä huumaa kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Kukkia tekis mieli kuvata joka käänteessä ja voi kun voiskin sen tuoksun tallentaa samalla talven varalle! Lankkupöydän voisin kotiuttaa meillekin milloin vain :)

    VastaaPoista