maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kesä ja kärpäset

Otsikon perusteella monet varmaan ajattelevat, että tulossa on mutinaa ja murinaa maalaistalon lukuisasta kärpäsmäärästä, mutta joudun tuottamaan pettymyksen! Kylmä kesä on vähentänyt oikeiden pörisijöiden määrää, mutta joku sisustus-/tuunauskärpäsen purema on iskenyt tähän lomailevaan ihmiseen aika pahasti. Viime talvihan meni äitiyslomalla ollessa (hulinaa), töissä (rankkaa) ja muuten vain koomaillessa (krooohhh), joten ei tässä huushollissa tapahtunut juurikaan mitään näihin minun intresseihin viittaavaa! Ihanaa siis, kun kesällä on A-I-K-A-A! 

On ollut tosi vaikeaa yrittää rikkoa tätä blogihiljaisuutta, joka minunkin blogini on vallannut, sillä edellisestä postauksesta on vierähtänyt jo tovi ja myönnettäköön, että en juuri koskaan vietä aikaa tietokoneella (poisluettuna työt ja opiskelu, mutta silloinhan ei voi huvitella?!). Pienimmäinen murunen nukahti päiväunille ja isommat on mummolassa, joten kerrankin oli aikaa tutkiskella valokuvia, jotka kameran kortin täytyttyä oli pakko purkaa koneelle. Eihän tuossakaan mennyt kuin puolisen vuotta! :D 

Joulukuvia en kehtaa enää laittaa, mutta nuorimman tyttäreni toukokuisilta 1 v. synttäreiltä löysin muutamia kuvia, jotka ajattelin jakaa! :)

Koristeet roikkuivat katosta pari kuukautta, mutta jostain kumman syystä ne jäivät kuvaamatta, samoin jätskibaari! Mutta tässä siis herkku- ja kattaustunnelmia! :)

 Juhlapäivän menyy oli seuraavanlainen:
                          - Kikherne-suklaakakku (gluteeniton)
                    - Raparperiunelma (gluteeniton)
- Texmexpiirakka
                 - Lihapulla- ja nakkivartaita
                      - Ruissipsejä erilaisilla täytteillä
                                 - Jäätelöä + namuja/keksejä/nompparelleja
   Kattausidea oli kummitellut mielessäni pitkään, sillä jo talvella näin sieluni silmin lempikukkiani neilikoita erilaissa pikkumaljakoissa. Maljakkoja tulikin sitten hamstrattua eri liikkeiden poistohyllyiltä pitkin talvea ja kokoelma näytti oikein kivalta ja visioni mukaiselta juhlapäivänä! Pallovaloja meillä on kolmensävyisiä, joista pinkit ja siniset pääsivät kattaukseen mukaan, sillä pöydän päällä olleet pompomit olivat myös vaaleanpunaisia, pinkkejä ja sinisen eri sävyjä. Pöytäliinaksi heitin tyttöjen huoneen mustanharmaan pellavaverhon, kupeiksi vanhat tutut GG:t ja vaaleanpunaisia lautasliinoja vielä herkkyyttä antamaan.

 Pieni neiti sai oman erikoiskakkunsa munattomana ja vehnättömänä! <3 Synttärisankarin tunnelmista vielä sen verran, että hänelle riitti ihmettelemistä, vierastamista, riemua ja ahaa-elämyksiä. Hittilahjoiksi nousivat kirjat, leikkihevoset ja ikioma älypuhelin (leikkiversio tietty ;) ). Ihanat synttärit siis kaiken kaikkiaan! 

Paljon onnea vielä omalle somalle tyttöselleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti