perjantai 2. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta 2015!

Joulun touhut on touhuttu ja uusi vuosi on jo alkanut, toivottavasti tämä vuosi toisi mukanaan uusia tuulia, lisäenergiaa ja voimia nauttia elämästä.

Blogihiljaisuus venähti taas melkoisen pitkäksi, en ole ehtinyt edes lukea blogeja, saati kirjoittaa mitään, vaikka mielessä on välillä ollut vaikka mitä ideoita. Elämä kolmen pienen lapsen kanssa on ollut aikamoisen kiireistä, en voisi sanoa olleeni paikoillani kuin maksimissaan muutaman päivän viime syksyn aikana. Uudelta vuodelta toivonkin, että arki ei tuntuisi niin kamalan rankalta, kuin se viime vuonna tuntui. Oma jaksamiseni on ollut todella kovalla koetuksella, sillä sairastuin masennukseen ja samalla alavireellä mennään vielä toistaiseksi.  Onneksi meillä on kotona ollut auttelemassa au pair-tyttö Saksasta ja hän on osoittautunut oikeaksi aarteeksi. Ilman apukäsiä olisi viime vuosi varmaan ollut vieläkin hullumpi, olenkin todella onnellinen, että mieheni kanssa päätimme rohkeasti lähteä hakemaan apua.

Kotona on tapahtunut yhtä jos toista pientä, toivon, että pikkuhiljaa alkaisin taas löytää inspiraatiota valokuvaukseen ja pieneen "hömppään", eli blogin kirjoitteluun. Tämä on ollut mukava henkireikä ja sain joulun alla niin ihanaa palautetta blogistani, ettei ainakaan hetkeen tekisi mieli lopettaa tätä! :)

Lapset kasvavat hurjaa vauhtia ja pienimmäinen, 7 kk, harjoittelee jo seisomista. Hurjapäämimmi nousee seisomaan kaikkea mahdollista vasten, eikä vielä oikein muista pitää kiinni. Aikamoista jännitystä elämään tuo siis tämä pieni hurjapää, joka ei ehkä olekaan niin rauhallinen tapaus, kuin jossain vaiheessa luulin! ;) Viisivuotias herra heiluttelee alahampaitaan ja on hurjan rakastunut Star Warsiin ja kaksivuotias neitokainen leikkii balleriinaa ja on kehitellyt ihania vuoropuheluleikkejä leluillaan. Lapset ovat niin ihania ja tosiaan... Ihan huippuahan tämä elämä oikeasti on, vielä kun pääkoppa tämän kaiken muistaisi! <3

 

Voimahalauksia lukijoille ja jaksamista vuodelle 2015! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti